Україна і Данія підписали меморандум про співпрацю щодо оборонних закупівель

Державне підприємство (ДП) “Агенція оборонних закупівель” України та Організація закупівель і логістики міністерства оборони Данії (DALO) підписали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю в оборонних закупівлях.

Про це повідомило Міністерство оборони України 25 березня.

Сторони домовились про обмін досвідом та співпрацю у сфері закупівель озброєння на зовнішніх ринках.

У заході взяли участь заступник міністра оборони Дмитро Кліменков, директор “Агенції оборонних закупівель” Марина Безрукова, а також командувач DALO, генерал-лейтенант Кім Йоргенсен.

“Ми щиро вдячні нашим партнерам із Данії за стійку підтримку України. Ця подія – це ще один важливий крок у поглибленні нашої співпраці у постачанні Збройним Силам України сучасного озброєння та військової техніки”, – наголосив Кліменков.

За словами директорки “Агенції оборонних закупівель” Марини Безрукової, закупівлі сучасного озброєння у співпраці з міжнародними партнерами – один із ключових фокусів ДП.

“Ми переконані, що посилення взаємодії з організацією закупівель і логістики моборони Данії сприятиме укладанню нових контрактів та модернізації наших Збройних Сил”, – зазначила вона.

Читайте також:
Україна нарощує оборонне співробітництво з Данією: Умєров і Сирський зустрілися з данською делегацією у Києві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна