Удар по Києву: уламки збитої ракети зруйнували нежитлову будівлю і впали на житловий будинок. ОНОВЛЕНО

оновлено

Житловий будинок у Печерському районі Києва зазнав ушкоджень під час ворожої ракетної атаки.

Про це повідомляється в телеграм-каналі Київської міської військової адміністрації.

“За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків у Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок. Оперативні служби прямують на місце пригоди. Дані уточнюються”, – повідомив начальник військової адміністрації столиці Сергій Попко.

Зі свого боку мер столиці Віталій Кличко повідомив у телеграм-каналі про виклики екстрених служб у Печерський, Солом’янський і Дніпровський райони Києва.

“Підрозділи прямують на місця”, – зазначив він.

ОНОВЛЕНО

Пізніше Кличко повідомив, що у Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети сталося руйнування нежитлової триповерхової будівлі.
Станом на 11:15 було виявлено двоє постраждалих: одній жінці надали допомогу на місці, другу медики госпіталізували.

За даними КМВА, також пошкоджено багатоповерховий будинок у Солом’янському районі, попередньо – без потерпілих. У Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків.

Як зазначили в ДСНС, у Печерському районі пошкоджено триповерхову будівлю спортзали. У Дарницькому районі є пошкодження приватного будинку.

Читайте також:
2 балістичні і 29 крилатих. Повітряні сили знищили всі ракети, які летіли на Київ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна