День СБУ: спецслужба пообіцяла, що наступні удари по ворогу будуть ще сильнішими

Кожен наступний удар Служби безпеки України по ворожих цілях буде ще сильнішим, поки не настане час перемоги.

Про це акцентували в СБУ в день свого професійного свята – 25 березня.

“Ми воюємо, щоб звільнити нашу землю та відплатити ворогу за всі воєнні злочини і зруйновані життя українців.
Від наших ударів тонуть російські кораблі та палають військові об’єкти, а окупанти гинуть тисячами на фронті разом зі своєю технікою. Ми ліквідовуємо воєнних злочинців, затримуємо агентів і зрадників. І кожен наступний удар СБУ буде ще сильнішим, доки не настане час нашої Перемоги! Ворог приречений. Відплата неминуча!”, – йдеться в описі до тематичного відео.

Також пресцентр СБУ поширив вітальне слово глави спецслужби Василя Малюка.

Він нагадав, що вже понад два роки СБУ “щодня б’є ворога у найболючіші точки – Кримський міст, військові кораблі у Чорному морі, танки, системи РЕБ і ППО, нафтопереробні заводи та інші обʼєкти, які працюють на російський ВПК”.

“Усе це наші законні цілі, тому що вони несуть війну на українську землю. А СБУ завжди тримає слово і виконує свої обіцянки: бавовна обов’язково з’являється навіть там, де її чекають найменше. За цей час Служба безпеки знайшла чимало унікальних технологічних рішень. Вони допомагають нам діяти швидко і влучно навіть у глибокому тилу ворога”, – каже Малюк.

Він додав, що СБ проводить спецоперації на суші й на морі, “долаючи сотні кілометрів”, притягує воєнних злочинців до відповідальності, відбиває кібератаки, затримує агентів і зрадників.

“Робимо все, щоб ворог усвідомив, що на нашій землі – він приречений, а відплата за всі скоєні злочини та кожне зруйноване життя – неминуча. І ми зобов’язані виграти й цю велику битву! Бо в нашому генетичному коді прописано вміння перемагати”, – резюмував глава СБУ.

Читайте також:
“Небесна кара” для окупантів: відома українська співачка переробила свій хіт, присвятивши його СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.