Зеленський збирав ставку щодо ситуації з енергетикою: є закриті рішення

Президент Володимир Зеленський провів у п’ятницю 22 березня засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якій було ухвалено кілька закритих рішень.

Про це глава держави повідомив у соцмережах у п’ятницю, 22 березня.

“Єдина тема сьогодні – енергетика. Усі доповіді присвячені ліквідації наслідків російського злочинного обстрілу. Харків та область, Запоріжжя, Дніпро, Хмельницький та область, Кривий Ріг, Сумщина, Полтавщина, Одещина, Вінниччина, Франківщина та всі постраждалі міста й громади. Заслухав звіти про перебіг відновлювальних робіт, підключення будинків до світла, води й тепла. Забезпечення людей тимчасовим житлом та всією необхідною допомогою”, – йдеться в повідомленні.

Зеленський каже, що на засіданні про стан енергосистеми й першочергові кроки щодо її зміцнення та подальшого захисту доповіли голови правління “Укренерго” Володимир Кудрицький та “Нафтогазу” Олексій Чернишов.

Головком Олександр Сирський і командувач Повітряних сил Микола Олещук доповідали про роботу ППО в ці два непростих дні.

Повідомляється, що Ставка ухвалила кілька закритих рішень.

Президент вкотре наголосив, що по-справжньому захистити Україну може лише рішення міжнародних партнерів надати достатню кількість сучасних систем ППО.

Читайте також:
РФ цієї ночі вчинила наймасштабнішу атаку на українську енергетику за останній час: є влучання, у низці областей зникло світло. ЗАЕС – на межі блекауту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна