У Харкові через ракетний удар РФ 20 березня згоріла друкарня

Унаслідок удару протикорабельною ракетою Х-35 по промисловій зоні Харкова у середу, 20 березня, згоріла друкарня “Гуров і К”.

Про це повідомило видання “Читомо”.

У друкарні “Гуров і К” друкувалися книжки видавництв “Час майстрів”, “Крокус”, видавничого дому “Школа”, пазли Dodo та інші.

Раніше від російських обстрілів у Харкові раніше вже постраждав “Будинок Друку”, нагадує “Читово”. А протягом 2022 року – видавництва “Ранок”, “BOOKSHA”, “Тези”, “Жорж”, “АСАА”, “Фоліо”, “Блим-Блим”, видавництва Жупанського, “Віхоли”, “Мольфар”, “ПЕГАС”, “Час майстрів”, “Парасолі”, групи “Основа”, видавництва 4mamas та інші.

Нагадаємо, 20 березня країна-агресорка Росія завдала ракетного удару по Харкову. У середу ввечері стало відомо, що окупанти використали протикорабельну ракету Х-35.

Ввечері 20 березня повідомлялося про п’ятьох загиблих і дев’ятьох поранених унаслідок атаки.

Читайте також:
Посічене розпʼяття, побиті ікони, вибиті вікна і двері. У Києві уламки російської ракети пошкодили православний храм

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна