РФ ударила по Харкову: троє загиблих, п’ятеро постраждалих

Російські окупанти вдарили по одному з районів Харкова, внаслідок чого наразі відомо про трьох загиблих та ще п’ятьох постраждалих.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у середу пообіді, 20 березня. Інформує про це і начальник слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов.

За його даними, двох постраждалих вже госпіталізували, решту оглядають лікарі і вирішують питання направлення до лікарні.

Терехов зазначив, що пошукова робота та гасіння пожежі продовжуються.

Раніше він заявив, що унаслідок удару по місту є постраждалі, їхня кількість і ступінь поранень уточнюється.

Нагадаємо, що в Харкові пролунав вибух під час повітряної тривоги. Армія РФ вдарила по одному з районів міста, під завалами можуть бути люди. На місці «прильоту» спалахнула дуже велика пожежа.

Фото – ДСНС: 

photo_5465149660445397847_y photo_5465149660445397849_y
<
>

За інформацією начальника Харківського військового гарнізону Сергія Мельника, росіяни ударили ракетою по Холодногірському району.

За даними начальника слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова, загинули троє людей.

Пошкоджені восьмиповерхівка та типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції. Серед поранених працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Триває рятувальна операція та гасіння пожежі.

Читайте також:
СБУ затримала агента РФ, який у перші дні повномасштабної війни коригував авіаудари по Харкову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна