Українська порноакторка знялась для календаря з військовими з ампутаціями, щоб заробити на протезування захисників

Популярна українська порноакторка Юлія Сенюк, відома за сценічним псевдонімом Josephine Jackson, знялась у благодійній фотосесії з військовими, які втратили кінцівки.

Про це сама акторка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

У фотосесії знялись 12 захисників України. Отримані світлини використають для виготовлення календаря, кошти з продажу якого підуть на реабілітацію та протезування військових.

Фотосесію влаштували в театрі. Акторка була вдягнена у вишукану вечірню сукню, а військові — у смокінги та костюми.

“Чому саме театр і костюми, спитаєте ви? А тому, що ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, або ж у центрах реабілітації, що є дуже заїждженою і не цікавою темою, тому більшість з вас просто оминає це стороною. А таке перевтілення відкриває їх з зовсім іншої сторони — вишукані, елегантні, красиві джентльмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози… Повірте, цього всього для них вже більш ніж достатньо. Етап жалю вже давно пройдений, і тепер нам потрібно подарувати їм жагу до життя, залучаючи в такого роду дійства”, — розповіла про свій черговий благодійний проєкт Сенюк, яка допомагає ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення.

Також вона показала бекстейдж зі зйомок.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Josephine Jackson (@ta.sama.backup)

Читайте також:
У Вінниці провели унікальне для української медицини протезування

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна