Зросла кількість жертв унаслідок удару РФ по Сумах 13 березня

З-під завалів п’ятиповерхового будинку у Сумах, в який 13 березня влучив “шахед”, дістали тіло чоловіка. Кількість загиблих зросла до трьох.

Про це 14 березня повідомило “Суспільне”.

Ще 14 людей отримали поранення, уточнила у четвер зранку Сумська ОВА. На стаціонарному лікуванні залишаються четверо сумчан, серед яких одна дитина.

У двох шпиталізованих людей стан важкий та стабільний, ще у двох середньої тяжкості.

Обстріл Сум 13 березня

У ніч на 13 березня російські війська атакували Сумську область “шахедами”. Повітряні сили ЗСУ оголосили тривогу в Сумській області о 01:27 ночі. Пізніше з’явилася інформація, що жителі Сум чули щонайменше два вибухи.

Дрон влучив у житловий п’ятиповерховий будинок, попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновані. За попередньою інформацією , з-під завалів врятовано 10 людей, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості.

13 березня рятувальники на місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку рятувальники деблокували тіла 2 загиблих.

Читайте також:
У Херсоні через ранковий обстріл сталася пожежа на автотранспортному підприємстві. ВІДЕО наслідків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна