Тарнавський розповів, на скільки стало менше ворога на Таврійському напрямку за добу

У зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” обстановка напружена, але контрольована. Українські війська продовжують ведення оборонної операції. За минулу добу відбулося 56 бойових зіткнень. Окупанти завдали 26 авіаударів, вчинили 866 обстрілів та 80 ударів дронами-камікадзе.

Про це зранку 14 березня повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський.

Загальні втрати росіян за добу по всій операційній зоні “ОСУВ “Таврія” становлять 408 осіб убитими і пораненими, одного окупанта взято в полон.

Крім того, на цьому напрямку Сили оборони за добу знищили 32 одиниці російської техніки: 1 танк, 9 ББМ, 2 артсистеми, 2 СПГ/АГС, 17 автомобілів та 1 одиницю спецтехніки. А також один склад боєприпасів та два бліндажі ворога.

Разом з тим, українські військові нейтралізували  319 БПЛА різних типів.

Читайте також:
В російської армії за добу – мінус майже 1000 вояк, 5 танків, 17 ББМ, і не тільки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна