Росіяни обстріляли радіотехнічні об’єкти Сумщини, тимчасово зникли теле- і радіосигнали

Російські війська завдали ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об’єктах Сумщини. Тимчасово виведено з ладу передавачі телерадіомовлення у Сумах, Шостці, Білопіллі та Тростянці.

Про це повідомила Сумська ОВА.

унаслідок пошкоджень частина території області (тимчасово) не може приймати український телевізійний і радіосигнал. Також можливі перебої з мобільним зв’язком.

”Ворог веде інформаційну боротьбу, знищуючи українське мовлення. Ми не дозволимо в ній перемогти. Наразі аналізуються наслідки і вже формуються плани по відновленню. Не піддавайтесь паніці і інформаційним провокаціям. Переходьте на альтернативні засоби комунікації, довіряйте тільки перевіреним джерелам інформації”, – зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх, коментуючи ситуацію.

Читайте також:
Ракетами і “шахедами”. Росія вночі атакувала цивільну інфраструктуру Сумщини, є влучання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна