Лиховій спростував заяви росіян про захоплення селища Невельське під Авдіївкою

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Дмитро Лиховій спростував інформацію російських військ про захоплення селища Невельське на Авдіївському напрямку. Її напередодні оприлюднило вороже міноборони.

Українські війська продовжують утримувати населений пункт, ця інформація не відповідає дійсності, заявив капітан у коментарі LIGA.net.

Український аналітичний OSINT-канал DeepState також повідомив, що інформація окупантів не є правдивою. Втім, за словами аналітиків, ситуація повільно погіршується, ворог проводить штурмові дії південніше села.

“Станом на кінець доби 12 березня населений пункт залишається під контролем Сил Оборони. Відразу хочемо розвіяти сумніви, так як завтра кацапські заяви підхоплять різні західні “аналітики”.

Враховуючи, що дана інформація є передчасним повідомленням нагору про успіх, то командування РОВ залучить додаткові сили, чим посилить тиск, задля виправлення своєї ж брехні”, – йдеться в повідомленні.

Селище Невельске Донецької області на мапі DeepState станом на 16:14 12 березня

Читайте також:
За добу на фронті – 91 боєзіткнення. Генштаб описав ситуацію на напрямках

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна