Йшов із церковної служби: Кулеба розповів подробиці вбивства росіянами підлітка на Нікопольщині

Вранці 9 березня російські війська обстріляли з артилерії Червоногригорівську громаду Нікопольського району Дніпропетровщини, внаслідок чого загинув 16-річний хлопець, а його 22-річний брат отримав поранення.

Подробиці розповів заступник керівника офісу президента Олексій Кулеба.

“Вранці росіяни вдарили артилерією по селу Придніпровське. Загинув хлопець — 16 років. Його звати Ярослав. Він навчався у Дніпрі й приїхав до бабусі та родини на вихідних. Його брат Назар зараз у реанімації у важкому стані. Вони йшли разом із церковної служби. Потрапили під обстріл”, — зазначив Кулеба.

Зараз лікарі намагаються врятувати Назара.

“Співчуття рідним і близьким загиблих. Країна-терорист програє цю війну, яку розпочала. Проти дітей, проти українців. Росія повинна відповісти за кожне зруйноване і знищене нею життя”, — підсумував Кулеба.

Читайте також:
Російська армія вгатила з артилерії по Часовому Яру: загинула людина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна