Ексзаступник Єрмака Тимошенко став радником Умєрова, – ЗМІ

Колишнього заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка призначили радником міністра оборони Рустема Умєрова.

Відповідну інформацію виданню NV підтвердило Міністерство оборони.

Посаду радника міністра оборони Тимошенко обійняв з 1 березня – на підставі відповідного наказу про його призначення.

“Основний напрямок діяльності Кирила Тимошенка — медіа та комунікації, координація інформаційної політики в Міністерстві оборони та підпорядкованих Міноборони структурах, а також побудова єдиного інформаційного порядку денного в Силах оборони України на час дії воєнного стану”, — зазначила пресслужба МОУ.

Видання також надало офіційну відповідь від Міністерства оборони на свій запит щодо посади Кирила Тимошенка

Що відомо про Кирила Тимошенка

Кирило Тимошенко – український державний чиновник, з 2019 року обіймав посаду заступника голови Офісу президента Андрія Єрмака. Також був координатором урядової програми “Велике будівництво”.

У січні 2023 року Тимошенко написав заяву про звільнення з посади заступника голови Офісу президента за власним бажанням. Причину звільнення він не озвучив, пост завершив совами “честь маю”. На його місце призначили Олексія Кулебу.

За час роботи на Банковій Тимошенко кілька разів потрапляв в епіцентр публічних скандалів. Зокрема, у жовтні 2022 року журналісти-розслідувачі проєкту Bihus.Info виявили, що Тимошенко користувався позашляховиком Chevrolet Tahoe, який Україні надала компанія General Motors для гуманітарних місій і вивезення громадян із зони бойових дій.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна