КАБами, артилерією і мінометами: РФ минулої доби 19 разів атакувала Сумщину

Російські війська протягом 6 березня здійснили 19 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 91 вибух.

Про це повідомила військова адміністрація Сумської області.

Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади.

По Хотінській громаді ворог бив з міномету (10 вибухів). По Юнаківській здійснено мінометний обстріл (3 вибухи) та артобстріл (5 вибухів).

У Краснопільській громаді зафіксовано мінометні обстріли (12 вибухів) та обстріл з РСЗВ (8 вибухів). По Зноб-Новгородській росіяни вдарили з РСЗВ (10 вибухів) та артилерії (4 вибухи).

По Середино-Будській громаді окупанти запустили 4 авіаційних бомб типу “КАБ” (3 вибухи). Одна бомба була застосована для дистанційного мінування території уражаючими елементами (касетні боєприпаси). На Великописарівську росіяни скинули 19 мін

На Білопільську громаду здійснено пуск НАР з гелікоптеру (10 вибухів) та мінометний обстріл (6 вибухів).

Читайте також:
Росіяни дистанційно замінували кульковими бомбами місцевість на півночі Сумщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна