Три області РФ зазнали атаки дронів: під ударом були аеродром, нафтобаза. У Курській області – пожежа на складі з паливом. ВІДЕО

Гірничо-збагачувальний комбінат імені А. В. Варичева у Залізногірську Курської області атакували безпілотники. Дрон влучив у резервуар із паливом на території підприємства.

Про це зранку 6 березня повідомляють російський Telegram-канал “Mash” і губернатор регіону Роман Старовойт.

Як стверджується, постраждалих унаслідок інциденту немає. На місце виїхали оперативні служби.

В атаці росіяни звинуватили Україну.

Про атаку безпілотників начебто українських безпілотників повідомляв і губернатор Воронезької області Олександр Гусєв. Він стверджує, що російська ППО нібито знищила над областю один дрон, а потім ще один літакового типу. Постраждалих внаслідок атаки, за його словами, немає.

Водночас російська”Baza” пише, що дрон ЗСУ нібито намагався атакувати військовий аеродром “Балтімор” у Воронежі, але нібито був збитий за кілька кілометрів від цієї цілі.

Інші два БПЛА, як зазначає ворожий паблік, намагалися атакувати нафтобазу в Аннінському муніципальному районі області. Перший о 7-й ранку, а другий — за годину. Безпілотники нібито також було знищено. Уламки одного з них впали в резервуар, другий також звалився на території нафтобази, додає “Baza”.

Під атакою БПЛА була і Бєлгородська область, повідомив губернатор регіону В’ячеслав Гладков. За його словами, в районі села Ближнє було знищено безпілотник, а постраждалих і руйнувань немає.

Читайте також:
У Бєлгородській області РФ – пожежа на нафтобазі після атаки БПЛА. Джерела кажуть, що за цим стоїть ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна