Зброя, протидії російським ДРГ, нові кадрові призначення: Зеленський розкрив деталі нарад з військовими і розвідкою

Президент Володимир Зеленський провів наради очільниками Генштабу, Міноборони, Головного управління розвідки та Служби безпеки.

Деталі зустрічей глава держави розповів у вечірньому зверненні 4 березня.

Зустріч з Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем стосувалася фронтових питань і завдань, зокрема, операцій і перспектив.

“Попри всі дефіцити можливості наших воїнів знищувати окупантів не повинні зменшитися. Головком регулярно на передовій. Реальні бойові командири з фронту, з бригад залучені до напрацювання рішень. Сьогодні ж я погодив і підписав низку необхідних нових кадрових призначень для Сил оборони“, – зазначив Зеленський.

Під час зустрічі президента з міністром оборони Рустемом Умєровим йшлося про постачання зброї, справедливе й правильне забезпечення бригад.

“Кожна бойова бригада, кожен фронтовий підрозділ мають отримати більше наявної сучасної зброї. Окрема розмова – щодо дронів. Хороший зміст. Зокрема, щодо наших далекобійних дронів”, – наголосив глава держави.

Зеленський за підсумками з розмови з керівником ГУР Кирилом Будановим повідомив, що буде більший результат “у знищенні російської воєнної інфраструктури та логістики”.

Керівник Служби безпеки України Василь Малюк прозвітував щодо протидії російським диверсійно-розвідувальним групам і колаборантам.

“Є хороші результати зі знешкодження цих осіб”, – наголосив Зеленський.

А глава зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко доповів президенту про міжнародні напрямки і плани РФ. “Маємо розуміння, які документи на столі у ворога, який у нього черговий задум. Будемо протидіяти”, – резюмував український лідер.

Читайте також:
Зеленський звільнив Герегу і призначив нового командувача Сил підтримки ЗСУ. Ним став Олександр Яковець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна