“Обстановка складна на багатьох напрямках”: Сирський і Умєров приїхали на передову

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський і міністр оборони України Рустем Умєров відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій.

Про це в неділю, 25 лютого, Сирський повідомив у Telegram.

За словами Сирського, ситуація залишається складною.

“Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках відповідальності. Обстановка складна на багатьох напрямках, потребує постійного контролю. Ворог здійснює регулярні штурми позицій наших військ. Ретельно проаналізували ситуацію та обговорили кроки на майбутнє. Зокрема, щодо потенціалу маневреної та позиційної оборони, підсилення окремих ділянок. Наголосив на важливості координації і належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, збереженні життя наших військовослужбовців та військовослужбовиць. Поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які не мають системного характеру”, — зазначив Сирський.

Як наголосив головнокомандувач ЗСУ, він невідкладно ухвалив рішення задля покращення боєздатності, стійкості та управління.

“Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі й позиції. Ворог несе непоправні втрати. Окремо подякував командирам бригад і підрозділів за рішучі дії та ініціативу”, — підсумував Сирський.

Читайте також:
В Олешки прибув елітний російський підрозділ з темношкірих найманців з новою технікою, — партизани

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна