Зеленський провів нову ставку. Окрема доповідь – “щодо всього, що стосується F-16”

Президент Володимир Зеленський провів 22 лютого засідання Ставки верховного головнокомандувача, де заслухав доповіді головнокомандувача  та розвідки, а також закриту інформацію щодо всього, що стосується майбутнього надання Україні винищувачів F-16.

Про це глава держави інформує у четвер, 22 лютого.

Зеленський повідомив, що була окрема закрита доповідь щодо всього, що стосується літаків F-16, зокрема про кількість у першій партії, терміни отримання, підготовку інфраструктури та персоналу.

За словами глави держави, сторони уточнили календар подальшого навчання пілотів, техніків та отримання наступних літаків.

“Заслухав останні зміни в оперативній обстановці від головкома Олександра Сирського. Ситуація на всіх основних напрямках, оборонні дії та окремі наступальні операції. Надходження та витрата боєприпасів, ракет, дронів. Заслухав інформацію про плани ворога від начальника ГУР МО Кирила Буданова.Детально розглянули ситуацію на Авдіївському та Південному напрямках. Авдіївка – нова лінія оборони, укріплення рубежів, подальші наміри ворога. Кринки – наші морські піхотинці надійно тримають плацдарм. Ворог спромігся лише на дезінформаційну операцію”, – повідомив президент.

Читайте також:
Столтенберг: Україна матиме право атакувати з F-16 військові цілі у РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна