Президент провів зустріч зі “слугами народу”: Арахамія розкрив деталі

Президент Володимир Зеленський 21 лютого провів зустріч з депутатами фракції “Слуга народу”. Вона привернула багато уваги ЗМІ, оскільки це перше зібрання в широкому форматі від початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомив голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія та розкрив деталі обговорення.

Він розповів, що метою зустрічі були синхронізація усіх зусиль та посилення окремих напрямів роботи.

“В цьому немає нічого нового, такі стратегічні сесії ми проводили щороку і до повномасштабного вторгнення. Це нормальна практика для всіх великих команд”, – зауважив політик.

За словами очільника фракції “Слуга народу”, говорили про найголовніше для нашої перемоги – фронт, економіку, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві. І, відповідно, про завдання для парламенту і депутатів за цими напрямками.

“Роботи багато. Але від початку повномасштабного вторгнення парламент показав свою здатність справлятися з найскладнішими завданнями. Будемо тримати цей темп до перемоги”, – зауважив він.

Та наголосив: ” Хочу наперед спростувати усі конспірологічні теорії. Вона (зустріч-ред.) була запланована ще наприкінці минулого року, але графік президента дозволив провести її лише зараз”.

Читайте також:
Уперше за час повномасштабного вторгнення Зеленський збирає фракцію “Слуга народу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна