3-й полк ССО показав фото з оборони Авдіївського коксохіму

Атмосферні світлини з оборони Авдіївського коксохіму бійцями 3-го окремого полку спеціального призначення показала пресслужба Командування ССО.

Матеріал поширили у вівторок, 20 лютого.

“Від першого дня повномасштабної війни з РФ бійці 3-го полку стояли на захисті Авдіївки і разом з іншими підрозділами Сил Оборони успішно знищували техніку та живу силу противника. Військовослужбовці полку успішно працювали на різних позиціях, несучи свій вклад в оборону цього східного рубежа. Вдячні кожному воїну та пам’ятаємо про кожну втрату. Повернемо всі українські землі та помстимося за всіх Героїв, які віддали життя за свободу нашої країни!”, – йдеться в описі світлин.

Фоторепортаж від ССО (гортайте): 

3 полк ССО - Авдіївський коксохім 1 3 полк ССО - Авдіївський коксохім 2 3 полк ССО - Авдіївський коксохім 3 3 полк ССО - Авдіївський коксохім 4 3 полк ССО - Авдіївський коксохім 5
<
>
Фото - КССО
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна