Російські війська просунулися біля Іванівського та Вербового: DeepState оновив карту бойових дій

Російські війська просунулися біля села Іванівське Донецької області та села Вербове, а з 17 лютого почали активно штурмувати Роботинський виступ на Запорізькому напрямку.

Оновлену мапу бойових дій оприлюднили аналітики українського проєкту DeepState.

“Ворог просунувся біля Іванівського та Вербового. Тривають бої південніше та західніше Роботиного. З вчорашнього дня розпочалися активні штурми ворогом Роботинськго виступу”, — йдеться в повідомленні аналітиків.

Росіяни намагаються зайти в саме Роботине, бої йдуть за опорний пункт південніше села. Окрім цього, окупанти намагаються продавили оборону південно-західніше від Вербового, тривають стабілізаційні заходи.

“Без введення резервів, може скластися погана ситуація — це розуміють і наші, і ворог”, — наголошують аналітики DeepState.

Втім, як повідомляла “Новинарняраніше, 17 лютого Сили оборони України розгромили наступ росіян на Запорізькому напрямку, знищивши 18 одиниць їхньої техніки (з них 3 танки), ліквідувавши близько 70 російських солдатів, поранивши 80 солдатів. Після наступу росіяни відійшли на попередні позиції.

Читайте також:
Розпіарений наступ імені “Цезаря Кунікова” розбився, як і одноіменний ВДК: Сили оборони розгромили росіян на Запорізькому напрямку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна