Нафтобаза в Курській області РФ атакована дронами. ВІДЕО

В Росії в результаті атаки безпілотників вибухнула та зайнялась нафтобаза на території Курської області .

Про це в четвер, 15 лютого, заявили місцеві медіа та губернатор Курської області Роман Старовойт.

Відомо, що в населеному пункті Польова Курської області на території нафтобази зайнялась сильна пожежа, якій передували два вибухи.

Місцеві жителі повідомляють про те, що вибухи були спричинені влучанням безпілотників.

“В результаті атаки українського БПЛА в Курському районі сталося загоряння на нафтобазі. За попередньою інформацією, постраждалих немає”, – написав Старовойт у телеграмі.

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що на території нафтобази горить резервуар місткістю 100 тонн. Інші медіа у той же час повідомляють про ураження одразу трьох резервуарів, пише “Мілітарний”.

Сама нафтобаза розміщена за 150 кілометрів від російсько-українського кордону. На її території знаходиться 10 резервуарів для нафтопродуктів, а також залізнична гілка на якій також можуть розміщуватись цистерни з пальним.

Читайте також:
У Курській області РФ заявили про повітряну атаку, люди сидять без світла і тепла

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна