Поляки продовжують блокувати три КПП на кордоні з Україною. У чергах – близько 1300 вантажівок

Станом на ранок 10 лютого польські фермери продовжують блокувати три пункти пропуску на кордоні з Україною – “Ягодин-Дорогуськ”, “Рава-Руська-Гребенне” та “Шегині — Медика”.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

“Ми бачимо збільшення вантажних транспортних засобів, які очікують на можливість перетину кордону у бік України. Станом на ранок по цих трьом напрямкам у чергах перебуває приблизно 1300 вантажівок. Найбільше — напроти пункту пропуску “Ягодин”, — сказав він.

За словами Демченка, кількість вантажівок у черзі збільшується і на пункті пропуску “Краківець”, хоча там рух транспортних засобів не блокується. Це зумовлено тим, що водії обирають для себе оптимальний шлях перетину кордону, адже інші контрольні пропускні пункти заблоковано, пояснив речник.

Та додав, що станом на ранок суботи на пункті пропуску “Краківець” у черзі перебуває понад 800 вантажівок.

Читайте також:
Польські фермери з 12 лютого заблокують ще один КПП на кордоні України

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна