В “ЛНР” п’яний російський вояка розстріляв товаришів по службі, – росЗМІ

На тимчасово окупованій Луганщині російський військовий під час пиятики розстріляв товаришів по службі з автомата. Двоє окупантів загинули, ще один поранений.

Про це пише російський паблік “ASTRA”  8 лютого.

Як стверджує паблік, поблизу села Курячівка вночі 7 лютого було знайдено тіла двох  військовослужбовців в/ч 36994  — 33-річного Рината Халілова та 43-річного Павла Ляшенка. Ще один військовослужбовець цієї військової частини 39-річний Юрій Генералов потрапив до лікарні з вогнепальним пораненням грудної клітки.

Генералов розповів, що вночі вони з товаришами по службі випивали в полі. За його словами, якоїсь миті виникла сварка, і 48-річний військовослужбовець Олександр Стеблін відкрив стрілянину з автомата.

“Ляшенко та Халілов загинули на місці, Генералов поранений. Стебліна, який відкрив стрілянину, військовослужбовці змогли затримати своїми силами, а потім передали у військову поліцію”, – пише “ASTRA”.

Читайте також:
У Росії розстріляли пілота Ту-95 Стегачова, причетного до ракетних ударів по Україні, — ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна