Командир черкаської бригади ТрО закликав жорстко посилити мобілізацію: “не вийшов з машини – прострілили коліно”

Командир 118-ої бригади Анатолій Стуженко закликав посили мобілізацію та надати більше повноважень для працівників ТЦК. В іншому випадку, за його словами, Україна може програти війну, а Росія використає ухилянтів для майбутніх атак на інші країни.

Про це він заявив у інтерв’ю ресурсу “18000: Новини Черкас”.

“Повірте мені, ми дограємось в демократію до такого стану, що нас скоро, військових, ногами будуть штурхати. Повинно так: не вийшов з машини – прострелили коліно. Тільки так, інакше ми не переможемо. Жорстка мобілізація”, — каже командир бригади.

Військовий також запропонував чоловікам, які не хочуть воювати одягти спідниці та хоч якось допомагати армії.

“Не можеш ти – приходиш і відверто кажеш: я краще одягну спідницю. Я буду ходити в спідниці, але я буду шити для військових, ще щось робити. Я чоловік, але я буду ходити в спідниці”, — говорить Анатолій Стуженко.

За словами Стуженка, якщо сьогодні не посилити мобілізацію, то Україна може програти, а Росія все одна використає ухилятнів як “гарматне м’ясо” розширюючи військову агресію РФ.

“Якщо ми зараз не зрозуміємо, що завтра може настати таке, як в Маріуполі… Для них ми ніхто. Впадемо ми – усіх цих диванних зберуть в одну кучі, одягнуть у їхню зелену вонючу форму, дадуть прості автомати і вони підуть на Польщу. Тільки у них за спинами буде стояти хтось, хто буде стріляти їм у спину, щоб вони йшли”, — вважає командир 118-ої бригади.

Читайте також:
Новий законопроєкт про мобілізацію: МОУ показало інфографіку про основні положення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна