Уночі на Україну летіло 35 ворожих “шахедів” – ППО знищила 15 дронів

У ніч на 30 січня країна-агресорка Росія атакувала Україну 35-ма “шахедами” з трьох напрямків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ, Чауда – тимчасово окупований Крим та двома зенітними керованими ракетами С-300 по Донеччині.

Про це повідомляють Повітряні сили.

Українська ППО знищила 15 ворожих БПЛА у межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей.

Частину ударних дронів росіяни спрямували по прифронтових територіях, намагаючись уразити інфраструктуру паливно-енергетичного сектору, цивільні та військові об’єкти біля лінії фронту та державного кордону з РФ.

До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Читайте також:
Знищено ангар, пошкоджено сільгосптехніку. Наслідки обстрілу аграрного підприємства на Херсонщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна