РФ заявила про “збиття” 21 дрона над 4 областями і Кримом. Одного з них – над нафтобазою

Міністерство оборони Росії заявило про чергову атаку безпілотників. Там стверджують, що в ніч на 30 січня російська ППО нібито знищила та перехопила 21 український дрон над тимчасово окупованим Кримом і чотирма областями РФ.

Про це пише російське видання ТАСС з посиланням на вороже відомство.

Глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що російська ППО нібито збила дрон над акваторією Чорного моря в районі Бельбека. Рятувальна служба міста не фіксує пошкодження інфраструктури.

Очільник Калузької області Владислав Шапша заявив, що вранці 30 січня на околиці Калуги було нібито знищено безпілотник, а його уламки впали на дах нежитлової будівлі. За його словами, займань і постраждалих немає, на місці працюють оперслужби.

Водночас “Baza” повідомляє, що близько сьомої ранку дрон намагався атакувати нафтобазу “Калуганафтопродукт” та нібито був збитий. Його уламки впали на територію бази, жертв і руйнувань немає, заявляє паблік.

Варто зазначити, що “Калуганафтопродукт” у Росії називають однією з провідних нафтових компаній. Вона входить до десятки найбільших приватних нафтових компаній у світі за обсягами видобутку нафти.

Читайте також:
Росіяни заявили про атаку дрона на нафтопереробний завод в Ярославлі – один із найбільших у РФ

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна