“ПЖ” передав 10 пікапів для розвідників ГУР, які працюють у ворожому тилу

10 нових повнопривідних пікапів передав фонд “Повернись живим” до одного з підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це повідомила пресслужба фонду у понеділок, 29 січня.

Автомобілі придбали за 9 406 246,21 гривень донатів, і вони вже допомагають виконувати бойові завдання.

“Фахівці ГУР, які отримали пікапи, проводять зухвалі та дошкульні для окупантів операції, як на фронті, так і у ворожому тилу. Подробиці їхнього проведення ще довгий час залишатимуться під грифом «таємно». Однак про їхні результати ми вже чуємо з новин. 10 пікапів — це можливість швидко та за будь-яких погодних умов перевозити 10 груп розвідників та спеціальне обладнання, необхідне для виконання завдань. А це означає ще більшу ефективність роботи підрозділу”, – наголошують у “ПЖ”.

“Швидкий, надійний та прохідний транспорт — одна з ключових потреб Сил оборони. І ми постійно дбаємо про неї. З 24.02.2022 р. Фонд «Повернись живим» передав до війська понад 1200 нових автівок”, – додали у фонді.

Читайте також:
Гноми з JYSK “передали” у військо обладнання для розмінування від “Повернись живим”\

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.