Ракетний удар по Харкову: загинули дві людини, є поранені, зруйновані під’їзди житлового будинку

оновлено

Росіяни вдарили по житловому багатоповерховому будинку в Київському районі Харкова: зруйновані під’їзди, під завалами перебувають люди, відомо про двох загиблих людей.

Про це вранці у вівторок, 23 січня, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, внаслідок ворожих обстрілів Харкова загинули двоє жінок, 56 та 40 років. Медики екстреної допомоги продовжують огляд місць влучань.

Станом на 8:35, за інформацією Синєгубова, до медичних установ госпіталізували 11 поранених, 2 жінки у важкому стані. Інші постраждалі – у легкому та середньому станах.

ОНОВЛЕНО о 9:21
Кількість поранених зросла до 35 осіб. Серед них – двоє дітей 10 та 12 років. У важкому стані перебувають 5 людей.

ОНОВЛЕНО
Станом на 8:55 було відомо вже про 28 поранених внаслідок ударів по Харкову.

Рятувальники та інші екстрені служби працюють на місці.

За даними начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, у передмісті Харкова осколкові поранення внаслідок обстрілу отримали діти, постраждала також одна жінка.

“В іншому районі росіяни зруйнували санаторну школу для хворих дітей. Одна з ракет поцілила в газопровід. На місцях працюють всі служби”, – повідомив він.

Так, близько 7:15 у Харкові пролунало щонайменше 8 вибухів. Повністю зруйновано під’їзд житлового будинку. У деяких мікрорайонах зникло світло.

Це вже друга атака на Харків 23 січня: близько четвертої ранку була серія ударів. За попередніми даними, пошкоджено житловий будинок, цивільну інфраструктуру.

Як повідомили в обласному управлінні Нацполіції, близько 7:15 росіяни повторно вдарили по тих самих локаціях, куди вже били о 4-й ранку. На той час там працювали працівники ДСНС та поліції. Серед поранених є поліцейські, які розбирали завали.

Читайте також:
Київ – під ворожим ракетним ударом. Є загибла, поранені та руйнування в кількох районах столиці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна