Вчитель Серьога і шофер Саньок: 47 омбр показала екіпаж Bradley, який епічно знищив російський танк Т-90 “Прорив”

47-ма окрема механізована бригада ЗСУ показала екіпаж американської БМП М2 Bradley, який днями знищив сучасний російський танк Т-90 “Прорив”.

Фото поширила пресслужба військової частини у п’ятницю, 19 січня.

Нагадаємо, 13 січня стало відомо, що біля села Степове в районі Авдіївки бойова машина піхоти “Бредлі” на озброєнні 47 омбр “Магура” із 25-мм гармати уразила російський танк Т-90 “Прорив”, який російське керівництво називає “найкращим у світі”. Під час ближнього бою цей танк був сильно пошкоджений масованим вогнем 25-мм гармати Bushmaster із “Бредлі”, “осліплений”, його башта почала безладно крутитися, після чого “Прорив” був добитий FPV-дроном і вибухнув.

Відео 47 омбр:

“Знайомтеся. Ліворуч Сергій, праворуч Олександр. У цивільному житті працювали геть на різних напрямках. Один був вчителем за фахом, інший – займався мототехінкою. А зараз – це потужна команда, сила якої полягає в синергії”, – підписали фото комунікаційники бригади.

Упритул ворожий танк члени екіпажу бачили вперше. Це був лише другий їхній спільний виїзд. Сергій у грудні тільки повернувся з навчань у Німеччині.

Сергій

“Били всім підряд, спочатку були бронебійні, потім, оскільки були труднощі, але колись грав в комп’ютерні ігри, і я згадав все – і як бити ті танки, куди бити, бо я мав зупинити його любою ціною. Оскільки в мене були проблеми з бронебійними, я просто почав робити його сліпим, щоб він звідти не поїхав”, – розповів Сергій у коментарі ТСН.

Олександр

Інший військовий – Олександр – на БМП Bradley пересів після звичайного авто. Раніше він служив водієм у батальйоні забезпечення.

Вчитель Сергій був штурмовиком на Запорізькому напрямку. Після загострення проблем зі здоров’ям його відправили опановувати Bradley.

Того дня їхня бойова машина висунулась на підтримку піхоти.

“Ми розуміємо, що ми їдемо допомагати нашим хлопцям, які в окопах. Тому ми мусимо виїжджати, хоча є ризик, страшно, дуже страшно”, – пояснив військовий.

Читайте також:
Американська БМП “Бредлі” уразила найсучасніший російський танк “Прорив” біля Степового, а дрони його добили. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.