Міноборони хоче 10-кратної технологічної переваги над РФ і кличе всіх на хакатон “Наступ машин”: хто в журі

Міністерство оборони України оголосило про пошук найкращих технологічних рішень для вдосконалення безпілотних систем на фронті і 28-29 січня проведе хакатон «Наступ Машин».

Про це йдеться у повідомленні відомства у середу, 10 січня.

Серед членів журі хакатону:

  • Тарас Чмут
  • Серж Марко
  • Сергій Флеш

Це не всі члени журі, інших обіцяють анонсувати згодом.

Відтак, інженери, інноватори, військові, котрі мають  ідею щодо розвитку безпілотних систем для Сил оборони, можуть реєструватися на хакатон за ось цим посиланням. 

“Перелік челенджів та деталі щодо заходу ви отримаєте після реєстрації. Наша мета — створення технологічної переваги над ворогом 10:1. Воювати мають машини, а не люди. Для цього розвиваємо технології перемоги разом! Craft the Future of Unmanned Systems”, – додали в МОУ.

Співорганізаторами Хакатону є Генеральний штаб ЗСУ, Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України і defence tech кластер Brave1.

Читайте також:
В Україні створили робота D-21-11. Він може виконувати бойові завдання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна