Київські прокурори передали ЗСУ конфіскованого майна на понад 5 млн грн

Столичні прокурори передали Збройним силам України конфісковану комп’ютерну техніку та інше майно на понад 5 млн грн.

Про це в середу, 10 січня, інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

Так, правоохоронці передали на потреби однієї з військових частин ЗСУ та окремої бригади ТрО понад 6 тисяч одиниць комп’ютерної техніки та іншого майна, яке було вилучене в межах кримінальних проваджень. Загальна вартість переданого майна становить понад 5 млн грн.

“Упродовж 2023 року за процесуального керівництва міської прокуратури проведено понад 300 обшуків в нелегальних казино, у ході яких вилучено понад 6 тисяч одиниць комп’ютерної техніки, меблі, інше майно, яке використовувалося для функціонування нелегальних закладів”, – йдеться в повідомленні.

Вилучені комп’ютери та обладнання згідно з вимогами закону України «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану» та відповідно до наказу командира військової частини, погодженого військовою адміністрацією, передані на потреби військової частини А7048 ЗСУ та 120-ї окремої бригади територіальної оборони.

Читайте також:
Заарештований гелікоптер Жеваго передали на потреби ЗСУ. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна