Видавництво “Наш формат” оголосило про шляхетний розподіл виручки від продажу книги загиблого Максима Кривцова. І надрукує додатковий наклад

Після загибелі воїна і поета Максима Кривцова “Далі” шанувальники його творчості розкупили у видавництві “Наш формат” весь наклад збірки “Вірші з бійниці” Максима. Після цього видавництво оголосило про переказ виручених коштів родині полеглого та на просвітницькі проєкти серед армійців.

Відповідне повідомлення поширене на фейсбук-сторінці “Нашого формату” 8 січня.

“…На знак нашої вдячності, пам’яті та шани до Максима Кривцова “Далі” і справи його життя ми прийняли рішення, що всі кошти, отримані від реалізації теперішнього та майбутніх накладів збірки, а також електронних примірників “Вірші з бійниці”, будуть розподілятися порівну: половина перераховуватиметься родині Максима, решта — ГО “Реформація” на просвітницькі книжкові проєкти для військових”, – сказано в дописі.

Усі витрати, пов’язані з друком і розповсюдженням видання, “Наш формат” пообіцяв оплачувати власним коштом.

“Ми дуже хотіли, щоб читач побачив не тільки військового поета, а й митця з тонкою душевною конструкцією і поглядом художника. Тому разом обрали для книжки плівкові фото, які Макс робив протягом останніх років. Він хотів відкритися читачеві і взаємодіяти з ним, тож написав про себе так, ніби це анкета в тіндері. А ще придумав додати в книжці сторінки, де читач намалює його вірша чи напише свого. Він дуже хотів видати збірку і боявся, що може не встигнути зробити це за життя. А коли книжка вже була в друкарні, ділився з редакцією ідеями наступних збірок”, – зазначили у видавництві.

Пам’ять про Максима збережеться у його віршах, наголосив “Наш формат”.

І запропонував: усі, хто бажає прочитати те, про що писав “Далі”, мають змогу передзамовити новий наклад збірки “Вірші з бійниці” за посиланням: bit.ly/3RDOHi2

Як писала “Новинарня“, про загибель поета, громадського активіста, романтика, воїна-добровольця Максима Кривцова стало відомо 7 січня.

Читайте також:
Командир роти Роман Кулик на засніженій позиції читає вірш загиблого Максима Кривцова. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна