Рятувальники розібрали понад 100 тонн завалів внаслідок ракетної атаки по Покровському району, кількість жертв росіян зросла

Рятувальники розібрали понад 100 тонн зруйнованих елементів будинків, внаслідок влучання російських ракет 6 січня.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Аварійно-рятувальні роботи тривають уже понад добу. Поліцейські вилучили понад півсотні фрагментів тіл, відбирають біологічні зразки та роблять все можливе для ідентифікації загиблих.

Як повідомили в ГУ ДСНС України в Донецькій області, у Покровську на місці зруйнованого будинку рятувальники вилучили тіло ще одного чоловіка. Таким чином, станом на 15:00 7 січня на місці двох зруйнованих внаслідок обстрілу приватних житлових будинків вилучено тіла 2 осіб, врятовано 1 чоловіка, тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 3 осіб, з них 2 дітей.

У селі Рівне Покровського району вилучено тіло трирічної дитини. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 5 осіб, з них 2 дітей.

Проводиться ідентифікація знайдених фрагментів тіл. Остаточну цифру загиблих підтвердить експертиза.


За словами голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, із 7 поранених вчора у Покровську 2 були переправлені до Дніпра, 2 залишаються у хірургічному відділенні Покровської лікарні, а решта 3 з легкими пораненнями вирішили лікуватися амбулаторно.

Втім, у поліції Донецької області станом на 17:00 вже повідомляють про 10 поранених віком 38-80 років.

Як писала “Новинарня” раніше, близько 15:00 6 січня росіяни атакували Покровський район Донеччини ракетами С-300. Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади. Зокрема, у Покровську під удар потрапив приватний сектор міста — зруйновано 6 будинків. У Рівному Мирноградської громади росіяни поцілили в будинок, у якому, ймовірно, перебувала сім’я із 6 людей. Також 6 приватних будинків пошкоджено у Звіровому Покровської громади.

Читайте також:
Росіяни завдали ракетно-авіаційного удару по Кролевцю на Сумщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна