Зеленський підвищив у званні голову СБУ та його заступника

Президент України Володимир Зеленський присвоїв чергові військові звання голові Служби безпеки України Василю Малюку та його заступнику Олександру Покладу.

Про це йдеться в указах №3/2024 і №4/2024, опублікованих на сайті президента в суботу, 6 січня.

Голові СБУ, генерал-майору Малюку Василю Васильовичу присвоєно звання генерал-лейтенанта, а його заступнику, бригадному генералу Покладу Олександру Валентиновичу — генерал-майора.

Одним з перших Малюка та Поклада з присвоєнням звань привітав начальник Харківського військового гарнізону, бригадний генерал юстиції Сергій Мельник.

“Щиро вітаю голову Служби безпеки України Василя Васильовича Малюка з присвоєнням заслуженого звання генерал-лейтенанта, а також його заступника Олександра Валентиновича Поклада, якому Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання генерал-майора. Разом ми цю російську окупантську нечисть виженемо з ношої землі остаточно!”, — написав генерал Марсель у Telegram.

Читайте також:
День ЗСУ: Зеленський вручив бойові прапори, відзнаки та присвоїв почесні найменування кільком в/ч

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна