У Києві виявили тіла ще двох людей після удару РФ 29 грудня – уже 32 загиблих

Станом на 7-му годину ранку 4 січня відомо про 32 загиблих унаслідок ракетного удару російських військ по Києву 29 грудня. Ще 30 людей постраждало.

Про це  повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Слідчі криміналісти Міністерства внутрішніх справ знайшли тіла ще 2 загиблих, коли проводили експертизу.

Як писала “Новинарня“, кількість загиблих станом на 3 січня становила 30 людей. У середу ДСНС повідомила, що у Києві завершили пошуково-рятувальні роботи після масованої російської атаки 29 грудня.

Обстріл Києва 29 грудня 2023 року

Нагадаємо, російські війська вночі 29 грудня завдали масованого ракетного удару по Україні. Сили ППО знищили 114 із 158 повітряних ворожих цілей – 87 крилатих ракет і 27 “шахедів”.

Протягом трьох діб поспіль рятувальники проводили пошуково-рятувальну операцію після повітряного удару по Києву. У День жалоби, 1 січня, вони дістали з-під завалів 29-го загиблого.

Як зазначив голова КМВА Сергій Попко, це найстрашніша (за кількістю загиблих) трагедія для столиці з початку повномасштабного вторгнення РФ.

Читайте також:
Знову зросла кількість постраждалих через ракетну атаку РФ по Києву 2 січня

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна