Під час удару по готелю в Донецьку вбито пропагандиста РФ, ще одного поранено, – ЗМІ

Під час вибухів у тимчасово окупованому Донецьку в ніч проти 1 січня сталося шість “прильотів” по готелю “Донбас Палас”.

Про це повідомив блогер і журналіст Денис Казанський, пишуть про це і низка російських телеграм-каналів.

“Удар у Донецьку припав на готель “Донбас Палас”. Ну ви зрозуміли… Російські пропагандисти потрапили під удар очевидно там”, – написав Казанський.

Наслідки прильотів по готелю були зняті на відео. На кадрах видно пошкоджену будівлю, вибиті вікна та пошкоджене авто. Біля будівлі припаркована “швидка”.

Відомо про чотирьох загиблих та 13 поранених. У цьому готелі, попередньо, зібралась на новорічну вечерю «еліта» окупантів разом з московськими гостями.

Зокрема, російські телеграм-канали з посиланням на так звані “екстрені служби ДНР” пишуть, що під час удару по цьому донецькому готелі було вбито ворожого пропагандиста.

Про це, наприклад, повідомляє в ТГ пропагандист Олександр Сладков.

“Смерть репортера підтверджується, поранення ще одного – теж”, – написав він.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку за 10 хвилин після початку нового року почали гриміти вибухи. Загарбники стверджували про запуск по місту 15 ракет із РСЗВ.

Читайте також:
Ракетним ударом уражено військову базу в Донецьку, де сидів “Моторола”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна