“Зачем вы начали эту войну? Признавайся! По-русски!” Російські солдати розіп’яли мишеня та записали на відео тортури й “допит”

Російські військові виклали в мережу відео, на якому зафіксовано, як вони збиткуються над мишеням. Тварину розіп’яли за всі лапи на стовпі – імовірно в бліндажі – та проводять імпровізований “допит” – так, як вони робили б це з полоненим українським воїном.

“Зачем вы начали эту войну? Признавайся! По-русски, а не на хохляцком!” – каже російський солдат за кадром, знімаючи відео тортур на телефон.

Також він “випитує” ім’я, прізвище, посаду, “де решта групи”, використовуючи нецензурну лексику та кілька разів б’ючи мишу по мордочці.

Дії окупанта ймовірно підпадають під санкцію ч. 4 ст. 299 Кримінального кодексу України – “Жорстоке поводження з тваринами, що належать до хребетних…” “вчинені з метою створення зображень, творів, кіно-, відео-, аудіопродукції, …що пропагують жорстоке поводження з тваринами”. Такі дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Відео (обережно, ненормативна лексика і жорстокий контент):

Коментар

“Що має бути в голові у людини, щоб розіп’яти тварину, знущатися, допитувати її і знімати це на відео? Живодери, деграданти, бузувіри. Країна морально ущербних, злісних, убогих упирів”, – коментує журналіст Юрій Бутусов, який поширив це відео.

Читайте також:
Вкраденого росіянами херсонського єнота знову поцупили. А разом з твариною зникли і зібрані на підтримку армії окупантів кошти


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна