Росіяни заявляють, що ракетним ударом по харківському готелю ліквідували українських розвідників. У ГУР прокоментували

У міноборони РФ заявили, що ракетним ударом по готелю Kharkiv Palace в Харкові ввечері 30 грудня “було знищено представників ГУР МОУ і ЗСУ, які брали участь у плануванні та виконанні атаки на Бєлгород”.  У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України назвали цю заяву “черговою хворобливою маячнею держави-агресора”.

Про це в неділю, 31 грудня, заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов у коментарі “Українській правді”.

“Стосовно чергової маячні від так званого міністерства оборони держави-агресора можемо повідомити, що під час чергового терористичного акту РФ і ракетного удару вчора по Харкову жоден співробітник ГУР МОУ, відповідно як і жоден боєць спецпідрозділу ГУР МО “Кракен”, не постраждав», — підкреслив Юсов.

Він наголосив, що Росія вчергове атакувала цивільні обʼєкти у центрі Харкова.

“Це постійна практика РФ і її терористичних ракетних ударів, які спрямовані саме проти цивільної інфраструктури і мирних мешканців. Усі інші заяви про уявні “ураження” представників ГУР МОУ — чергова хвороблива фантазія людей, що живуть у паралельній реальності та ведуть геноцидну війну проти України, за що безумовно будуть покарані”, — зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, у суботу, 30 грудня, під час масованого обстрілу Харкова ворог вдарив шістьма зенітними ракетами С-300 по Харкову. Під обстріл, зокрема, потрапив готель Kharkiv Palace.

Читайте також:
Росія б’є по Херсону і Харкову, є “прильоти” в житловий будинок і готель

Дві хвилі обстрілів Харкова: окупанти атакували ракетами і “шахедами”. Пошкоджено понад 50 об’єктів, є постраждалі. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна