Згоріло все: окупанти знищили третю базу гуманітарної допомоги в Херсоні

Російські окупанти останнім часом стали частіше використовувати балістичні ракети для обстрілу Херсона та передмістя. Цілі загарбників — об’єкти цивільної інфраструктури.

Про це 25 грудня заявив командир херсонського обласного загону швидкого реагування товариства Червоного Хреста України Микола Тараненко в ефірі Громадського радіо.

Він підкреслив, що ворожі обстріли Херсона та області не вщухають — щоденно окупанти завдають від 30 до 50 ударів.

Російські війська б’ють зокрема й по гуманітарних центрах. За словами Тараненка, нещодавно вони знищили вже третю базу гуманітарної допомоги в Херсоні.

“Російські війська зруйнували вже третю базу, вони б’ють по гуманітарних центрах. Двічі накривали склади інших організацій, але зовсім нещодавно вони накрили наш склад гуманітарної допомоги, склад Червоно Хреста… Били “шахедами”, били прицільно. У наш склад, наприклад, прилетіло три “шахеди”. Згоріло все”, — розповів Тараненко.

Читайте також:
Уламки збитих “шахедів” пошкодили припортову інфраструктуру в Одесі та склади на Херсонщині

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна