На фронті загинув ультрас “Динамо”, воїн 95 одшбр Максим Рибецький

14 грудня 2023 року загинув ультрас rb]dcmrjuj “Динамо”, військовослужбовець 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ Максим Рибецький.

Про це повідомила офіційний сайт клубу.

Відомо, що 24-річний воїн із позивним “Риба” загинув під час виконання бойового завдання на околицях селища Зарічного в Донецькій області (Лиманський напрямок).

“Максим мужньо боронив нашу свободу від російського загарбника з 2018 року. Був командиром взводу і завжди стояв горою за своїх побратимів. Нагороджений орденом “За мужність” 3-го ступеня, “Золотим хрестом”, “Знаком доблесті” ОТУ “Лиман” та ін. “Риба” з самого дитинства був частиною нашої “біло-синьої” родини. Ми висловлюємо співчуття родичам та близьким. Бути воїном – жити вічно! Світла пам’ять тобі, Герою!” – йдеться в заяві клубу.

Читайте також:
Під Херсоном загинув співробітник ФК “Шахтар”, воїн ЗСУ Анатолій Грос

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна