Восьмеро отримують меддопомогу: в МЗС прокоментували ДТП з перекинутим автобусом у Словаччині

У ДТП у Словаччині з 55 людей, які перебували в автобусі, що перекинувся вранці 17 грудня, восьмеро постраждали. Решта пасажирів чекають на запасний автобус.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко в коментарі “Радіо Свобода”.

“Посольство України в Словаччині надає консульську допомогу українцям, які потрапили в дорожньо-транспортну пригоду поблизу населеного пункту Даргов. ДТП сталася за участі автобуса, який слідував за рейсом “Відень-Київ”. В автобусі їхали 53 пасажири. Усі — громадяни України», — повідомив він.

За словами Ніколенка, постраждалі отримали травми середнього ступеню тяжкості, зараз їм надається необхідна медична допомога, загрози їхньому життю немає.

Решта пасажирів були перевезені до міста Кошице, де очікують на запасний автобус. За інформацією посольства, він вже в дорозі.

“Українські консули взаємодіють із словацькими правоохоронцями задля з’ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі надання медичної допомоги травмованим українцям. Наші дипломати також проконтролюють, щоби решта пасажирів прослідували до Києва на новому автобусі, наданому перевізником”, — підкреслив речник МЗС.

Як повідомлялаНовинарня“, близько 8:00 17 грудня поблизу села Даргов Требішівського району перекинувся український автобус. На момент аварії в ньому перебувало 53 пасажири та два водії. Постраждали щонайменше семеро людей, серед яких — діти. Постраждалі пасажири були при свідомості з травмами голови та кінцівок.

Читайте також:
На Львівщині легковик врізався у фуру: загинули посадовці Держспецслужби транспорту

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна