У Мелітополі – успішна диверсія, партизани підірвали вантажний потяг, – ЦНС

Сьогодні, 15 грудня, у Мелітополі Рух Опору провів успішну диверсію й підірвав залізничний потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

“В зворотному шляху цей поїзд вивозив з тимчасово окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку. Проте завдяки героям підпілля поїзд свій рух завершив остаточно. У результаті контрольованого вибуху було пошкоджено залізницю та тепловоз з вагонами. Сам вибух стався о 8-й ранку прямо під носом російських фсбшників. Наразі окупанти оточили місце вибуху, обшукують прилеглу місцевість”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупаційна адміністрація намагається приховати факт диверсії, поки росіяни без успіху шукають партизан. Залучені співробітники ФСБ, зрадники з поліції, кінологи з собаками й навіть експерти кримінальної лабораторії.

Центр національного спротиву зауважує, що за 2023 рік це вже одинадцята успішна диверсія на залізниці. Попередній потяг Рух Опору успішно підірвав 13 жовтня.

Про вибух на залізниці повідомив також міський голова Мелітополя Іван Федоров:

“В тимчасово окупованому Мелітополі вчергове “щось трапилось” із залізницею. Вранці мешканці чули звук вибуху.
А пізніше наші журналісти повідомили, про “неполадки” з потягом, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси. Місце вибуху наразі оточене силовиками і військовими”, – написав Федоров у ТГ.

Читайте також:
Куріння вбиває: партизани ліквідували російських окупантів у Мелітополі під час “привалу на перекур”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна