На фронті загинув один з творців фільмів “Кіборги” та “Захар Беркут” Руслан Володін

На фронті загинув один з творців відомих українських фільмів, зокрема “Кіборги” та “Захар Беркут”, кіномеханік, командир роти вогневої підтримки 205-го батальйону
Руслан Володін.

Про це повідомили на сторінці фестивалю кінооператорського мистецтва “Kinoko” в Instagram 9 грудня.

“Знову трагічна звістка. На війні загинув наш колега Руслан Володін, 1st Dolly механік Patriot Rental”. Багату фільмографію Руслана наповнюють такі повнометражні фільми і серіали, як: “Захар Беркут”, “Кіборги”, “Сторожова застава”, “Незламна”, “Нюхач” та інші”, — йдеться в повідомленні.

“Руслан завжди був і залишиться Героєм для своїх батьків, для нас, для своєї країни! Залишиться в нашому серці назавжди… Вклоняємося батькам! Молимося!”, — написала засновниця компанії PATRIOT Rental Ганна Устенко у Facebook.

“Клята війна, ще одна болісна втрата. Випускник нашої школи 2003 року випуску. Володін Руслан. Щирий, добрий, завжди з посмішкою, з почуттям гумору. Я вчила Руслана 1 рік-11 клас. Він не дуже хотів вчити математику, а я йому намагалась пояснити, что йому без математики у житті буде важко. На мої жарти завжди відповідав жартами. У нас не склалися дружні відносини. Після випуску пройшло кілька років і ми випадково зустрілися у 38-му тролейбусі. Ми не могли наговоритися, ми згадували тільки веселі і яскраві моменти шкільного життя, найкращий випускний. Ця зустріч повністю змінила моє відношення до колись неслухняного хлопця. Переді мною вже був справжній, щирий, добрий, усміхнений і дорослий Чоловік. Ми потім ще зустрічалися, але в памʼяті залишилась ця зустріч і розмова у тролейбусі.
Немає слів… Тебе буде не вистачати. Обіймаю”, — згадує Руслана Володіна його вчителька Марина Забіяка.

Поховають героя цього тижня.

У серпні 2023 року Руслан Володін дав останнє інтерв’ю виданню Liga.net, де розповів про зіткнення з Вагнером, бої у Бахмуті та різницю між війною у кіно та війною у реальному житті.

Читайте також:
На фронті загинув режисер і актор Андрій Павленко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна