Мадяр показав, скільки наші FPV-дрони знищили російської бронетехніки в лівобережних Кринках. ВІДЕО

Група аеророзвідки та ударних БПЛА “Птахи Мадяра” показала кількість російської бронетехніки, яку їхні FPV-дрони знищили протягом доби в районі села Кринки на лівобережжі Херсонщині, де ЗСУ утримують плацдарм.

Матеріал поширили у своєму телеграм-каналі в 9 грудня.

“Втрати техніки хробаків протягом світлого часу доби: 10 одиниць з 11, що вкотре штурмували те село, розміром з київську Контрактову площу на лівобережжі Херсонщини. У тому числі: 4 з 5 танків, 2 БМД та 4 БТР. А ще – 28 збитих хробачих FPV-дронів з 31-го, виявленого за цей день”, – йдеться в описі відео.

“Наразі в зачарованому кринківському лісі на пісках більш як сотка одиниць хробачої техніки вже похована. Морпіхи не дадуть збрехати. Разом хробачню палимо та ганятимемо до Перемоги”, – додав Роберт Бровді “Мадяр”.

На іншому відео, поширеному 10 грудня, горить ворожий БТР із багатофункціональним комплексом радіоконтролю, пеленгування та придушення РП-377ЛА “Лорандит”.

“Душив нас з вечора, короста. Пробилися”, – розповів Мадяр у дописі.

Він додав, що для знищення “Лорандита” було витрачено три народних FPV-дрони.

Читайте також:
DeepState додав “сіру зону” на лівому березі Дніпра на Херсонщині: тривають бої за село Кринки

Росіяни застосовують нову тактику біля Кринок, — DeepState

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна