Усі, хто від початку війни отримав звання Героя України, отримають власне житло, – Зеленський

Всі, хто, боронячи державу, став кавалером ордену «Золота Зірка», отримають власне житло.

Про це у вівторок, 5 грудня, повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Ми починаємо втілювати в життя важливу ініціативу, яка спрямована на реалізацію простого принципу: Україна захищає тих, хто захищає Україну. За цією ініціативою всі, хто від початку війни отримав звання Героя України, отримують власне житло. Всі, хто, боронячи державу, став кавалером ордену «Золота Зірка». Всі без винятку”, – сказав глава держави.

Він наголосив, що щонайменше від початку повномасштабного вторгнення це 360 людей.

“Держава подбає про кожного з них – і про тих, хто з нами, і про родини всіх тих, хто віддав своє життя за країну. Я щиро дякую всім вам, нашим Героям, за все, що ви зробили. Я щиро дякую родинам загиблих за витримку та відвагу. Я щиро вірю, що одного дня про доблесть і подвиги кожного Героя України знатимуть усі в мирній Україні – Україні, яка перемогла. Яка переможе”, – додав він.

Читайте також:
У Дію додали житлові сертифікати на виплати за зруйноване майно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна