Росіяни обстріляли Торецьк, загинула людина

Одна людина загинула й ще шестеро постраждали внаслідок обстрілу російськими окупантами міста Торецька Донецької області.

Про це в п’ятницю, 1 грудня, повідомив в. о. голови Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

“На горлівському напрямку одна людина загинула й шістьох поранено в Торецьку – у громаді пошкоджено шість будинків, адмінбудівлю та інфраструктурний об’єкт”, – написав Мороз у телеграм-каналі в п’ятницю.

Крім того, за його словами, у Часовоярській громаді пошкоджено два багатоповерхові та три приватні будинки. У Соледарській громаді обстріляно Роздолівку, Васюківку та Міньківку.

“На волноваському напрямку пошкоджено господарчу споруду в Новоукраїнці Вугледарської громади. На донецькому напрямку в Курахівській громаді пошкоджено два приватні будинки в Трудовому, обстріляно Веселий Гай і Ганівку. У Мар’їнській громаді під вогнем Красногорівка, Новомихайлівка й Костянтинівка… На лисичанському напрямку в Серебрянці Сіверської громади пошкоджено два будинки, зафіксовано п’ять обстрілів Лиманської громади”, – розповів керівник обладміністрації.

Водночас, як випливає зі зведення, постраждалих в інших населених пунктах немає.

Нагадаємо, що в четвер увечері в Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що російські окупанти завдали авіаудару по Торецьку, внаслідок чого було зруйновано житловий будинок. Після завершення робіт на місці удару повідомлялося про одного загиблого й двох постраждалих.

Читайте також:
РФ завдала авіаудару по підприємству в Торецьку, поранені чотири працівниці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна