У 2024 році Україна в кілька разів збільшить виробництво ракет і озброєння, – МОУ

Міністерство оборони України спільно з Міністерством стратегічних галузей промисловості наступного року збільшать у кілька разів виробництво ракет, боєприпасів, озброєння та військової техніки.

Про це повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини» в четвер, 30 листопада, заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Іван Гаврилюк.

З його слів, головна увага присвячуватиметься виробництву засобів протиповітряної оборони – від звичайних переносних зенітно-ракетних комплексів до систем ППО з дальністю більш як 100 кілометрів (на кшталт ЗРК «Корал»).

«Крім того, в затвердженому бюджеті на 2024 рік передбачено, що близько 175 мільярдів гривень виділяється на закупівлю ракет і боєприпасів, щоб наші Сили оборони могли гідно протистояти російській агресії», – повідомив в ефірі генерал-лейтенант.

Розбудова вітчизняного оборонно-промислового комплексу є пріоритетом для Міністерства оборони України.

Читайте також:
МОУ і Посольство США тепер прискіпливіше моніторитимуть використання іноземної зброї в Україні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна