Школи Київщини в понеділок теж працюватимуть дистанційно через негоду

У понеділок, 27 листопада, школи Київської області працюватимуть у дистанційному режимі. Дитсадки працюватимуть як зазвичай.

Про це повідомляє у неділю, 26 листопада, Київська ОВА.

Зазначається, що такі рішення були ухвалені на оперативному засіданні комісії ТЕБ та НС.

За прогнозами синоптиків, погода погіршуватиметься. Через сильні снігопади рух на дорогах може бути ускладнений.

“Дбаємо про мешканців області заздалегідь. Щоб не спричинити колапсу на автошляхах та дати можливість відповідним службам у разі снігопаду оперативно розчищати дороги. Звертаємося, до кожного жителя Київщини: якщо є можливість перечекати негоду вдома – залишайтеся і не наражайте себе на небезпеку”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, в Києві очікують суттєве погіршення погоди до ІІ (помаранчевого) рівня небезпеки. Зокрема, прогнозують хуртовини, посилення вітру до 17-22 м/с, ожеледицю та сильні снігопади, повідомляє КВМА.

“Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи транспорту, комунальних та енергетичних підприємств. Аварійні, комунальні та дорожні служби міста готові до ліквідації наслідків негоди. Проте, наполегливо просимо водіїв без нагальної потреби не виїжджати на вулиці міста, не паркувати авто на тротуарах на узбіччях, аби не заважати спецтехніці”, – повідомив голова Київської МВА Сергій Попко.

У КМВА зазначили, що 27 листопада задля уникнення заторів на дорогах та для вільного руху снігоприбиральної техніки буде обмежений в’їзд у місто великогабаритного транспорту.

Читайте також:
Одеська область переходить на дистанційну форму навчання через негоду

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.