У Бєлгороді підірвали харківського колаборанта Слісаренка, – ЗМІ

У російському Бєлгороді вибухнув автомобіль, у якому перебував так званий заступник голови окупаційної “адміністрації” Харківської області Олександр Слісаренко. Від отриманих травм той помер.

Про те, що 16 листопада Служба безпеки України ліквідувала топ-зрадника з Харківщини, який втік у Росію, повідомили 23 листопада журналіст Андрій Цаплієнко та видання “Ліга”, посилаючись на власні джерела в СБУ.

Слісаренко колись працював в органах внутрішніх справ України.

У 2014 році був активним учасником харківського “антимайдану”, а у 2021−2022 роках воював проти України на боці бойовиків “ЛНР” у складі спецпідрозділу “Рись”.

Із літа 2022 року він на службі в окупантів РФ. Росіяни зробили його “заступником керівника окупаційної адміністрації Харківської області” з внутрішньої політики. Відомо, що Слісаренко причетний до звірств росіян на окупованій території.

Читайте також:
Унаслідок атаки дронів по Криму ліквідовано капітана російського десантного катера Дениса Нікітіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна